FORTISBLADES barberblader, industrikniver og maskinkniver

Barberblader av høy kvalitet fører til renere kutt av folier. Og renere kutt reduserer forekomst av støvpartikler mellom filmlagene, noe som gir et kvalitetsprodukt som resultat.

Dårlig kutting kan etterlate bølger i en snittkant. Når folien blir viklet opp, fører denne bølgedannelsen til forhøyede, høye spolekanter. Når man vikler ut folier, forårsaker høye spolekanter vanskeligheter og gjør ofte filmen eller folien ubrukelig.

Bruk av egnede barberblader til kutting fører til filmlag som ligger mot hverandre og gir høyere produktivitet.

Fortis

Fortis

Keramisk belagte barberblader, industrikniver og maskinkniver

FORTIS barberblader er rustfrie stålblader med en spesiell behandling til industriell bruk. Skjærekantene er i tillegg beskyttet med et ekstremt hardt belegg som øker slitestyrken og reduserer friksjonen mot folien.

Be om vareprøver

Fortis +

Fortis +

Avanserte keramisk belagte barberblader, industrikniver og maskinkniver

FORTIS + barberblader er de "høyeffektive" versjonene av barberbladene fra FORTIS. Skjærekantene har en høyest mulig overflatehardhet og gir merkbare fordeler ved kutting av svært harde og seige banematerialer.

Be om vareprøver

Fortius

Fortius

Barberblader, industrikniver og maskinkniver av massiv keramikk

Til kutting av svært abrasive banematerialer kan FORTIUS-helmikrokornblader være det riktige valget for å oppnå best mulige resultater. I denne familien tilbyr vi to typer blader: Industrielle blader i helt hardmetall (TC) og industrielle blader i zirkonoksidkeramikk (ZR).

Be om vareprøver

Har du spørsmål om FORTISBLADES barberblader?

Har du spørsmål om FORTISBLADES barberblader?

Trenger du mer informasjon om FORTISBLADES barberblader? Fyll ut skjemaet nedenfor.

* = * Mandatory fields