FORTISBLADES scheermesjes, industriële messen en machinemessen

Scheermesjes van hoge kwaliteit resulteren in schonere stukken folie. En schonere sneden verminderen de aanwezigheid van stofdeeltjes tussen filmlagen, wat resulteert in een product van hoge kwaliteit.

Slecht snijden kan golven in een snijrand achterlaten. Wanneer de film is opgewonden, resulteren deze golvingen in verhoogde, hoge spoelranden. Bij het afwikkelen van films, veroorzaken hoge spoelranden moeilijkheden en maken de folie vaak onbruikbaar.

Het gebruik van de juiste scheermesjes voor snijden resulteert in filmlagen die bij elkaar liggen en zorgen voor een hogere productiviteit.

Fortis

Fortis

Scheermesjes met keramische coating, industriële messen en machinemessen

FORTIS scheermesjes zijn roestvrij stalen messen met een speciale behandeling voor industrieel gebruik. De snijranden worden bovendien beschermd met een extreem harde coating, die de slijtvastheid verhoogt en de wrijving met de folie vermindert.

Vraag naar samples

Fortis +

Fortis +

Geavanceerde scheermesjes met keramische coating, industriële messen en machinemessen

FORTIS + scheermessen zijn de "zware" versies van FORTISBLADES. De snijkanten hebben de hoogst mogelijke oppervlaktehardheid en onderscheiden zich door het snijden van zeer taaie plaatmaterialen.

Vraag naar samples

Fortius

Fortius

Scheermesjes, industriële messen en machinemessen van massief keramiek

Voor het snijden van zeer abrasief materiaal, is het FORTIUS Full Micro Grain mes de juiste keuze voor optimale resultaten. In deze familie bieden we twee soorten messen: Solid Carbide Industrial Carbide (TC) en Industrial Zirconia Ceramic Blade (ZR).

Vraag naar samples

Heeft u vragen over onze FORTISBLADES industriële scheermesjes?

Wilt u meer informatie over onze FORTISBLADES scheermesjes? Vul het onderstaande formulier in.

* = * Mandatory fields