FORTISBLADES vágópengék, ipari pengék és gépi kések

A kiváló minőségű vágópengékkel a fóliák tisztább vágása érhető el. A tisztább vágások csökkentik a filmrétegek közötti porrészecskék menyiségét, ami kiváló minőségű terméket eredményez. 

A rossz minőségű vágások esetén a vágási éleken hullámok maradhatnak. Ha a fólia feltekercselésre fog kerülni, akkor ezek a hullámok nagy, magasított tekercselési szegélyeket fognak eredményezni. A filmek letekercselése során a magasított tekercselési szegélyek nehézségeket fognak okozni, amely gyakran használhatatlanná fogja tenni a filmet vagy a fóliát.

A vágás során a megfelelő vágópengék alkalmazásával olyan filmréteg alakítható ki, amelyek egymásra rétegződnek, és magasabb termelékenységet biztosítanak.

Fortis

Fortis

Kerámia bevonatú vágópengék, ipari pengék és gépi kések

A FORTIS vágópengéi rozsdamentes acél pengék, melyek az ipari alkalmazáshoz speciális bevonattal kerültek ellátásra. Emellett a vágóélek rendkívül kemény bevonattal vannak ellátva, ami növeli a kopásállóságot, valamint csökkenti a fólia súrlódását. 

Kérjen mintákat

Fortis +

Fortis +

Korszerű, kerámiabevonatú vágópengék, ipari pengék és gépi kések

A FORTIS + vágópengék a FORTIS-pengék “továbbfejlesztett” változatai. A vágóélek a lehető legjobb felületi keménységgel rendelkeznek így a nagyon kemény tekercsanyagok vágásához is kiválóak.

Kérjen mintákat

Fortius

Fortius

Tömör kerámiából készült vágópengék, ipari pengék és gépi kések

Az optimális eredmények eléréséhez a nagymértékben abrazív, és emiatt sávképződésre alkalmaz anyag vágásához a FORTIUS-teljes mikroszemcsés penge lehet a helyes választás. Ezen termékcsaládon belül kétféle pengét kínálunk: ipari keményfém pengéket (TC), és az ipari cirkónium-oxid kerámia pengéket (ZR).

Kérjen mintákat

Kérdése van a FORTISBLADES vágópengéinkkel kapcsolatosan?

Kérdése van a FORTISBLADES vágópengéinkkel kapcsolatosan?

További információra van szüksége a FORTISBLADES vágópengéinkről? Akkor kérjük, hogy töltse ki az alábbi formanyomtatványt.

* = * Mandatory fields