FORTISBLADES skæreklinger, industriklinger og maskinknive

Klinger af høj kvalitet resulterer i renere folieskæring. Og rene snit reducerer forekomsten af støvpartikler mellem filmlag, således at man får et produkt af højeste kvalitet.

Et dårligt snit kan efterlade bølger i en skåret kant. Når folien rulles op, resulterer disse korrugeringer i hævede, høje spolekanter. Når filmen rulles af, forårsager høje spolekanter besvær og gør ofte filmen eller folien ubrugelig.

Anvendelsen af egnede klinger til skæring resulterer i filmlag, som ligger tæt sammen, og giver mulighed for højere produktivitet.

Fortis

Fortis

Keramisk belagte skæreklinger, industriklinger og maskinknive

FORTIS-skæreklinger er rustfri stålklinger med speciel behandling til industriel brug. Skærekanterne er desuden beskyttet med en ekstremt hård belægning, hvilket øger slidstyrken og reducerer friktionen med folien.

Bed om prøver

Fortis +

Fortis +

Avancerede keramisk belagte skæreklinger, industriklinger og maskinknive

FORTIS+ skæreklinger er de "tunge" versioner af FORTIS-knivene. Skærekanterne har den højest mulige overfladehårdhed og udmærker sig ved at kunne skære meget hårde banematerialer.

Bed om prøver

Fortius

Fortius

Skæreklinger, industriklinger og maskinknive lavet af massiv keramik

For at skære meget slibende, men banelignende materiale, kan FORTIUS-klingen med fuld mikrokerne være det rigtige valg for optimale resultater. I denne familie tilbyder vi to klingetyper: industrielle hårdmetalklinger (TC) og keramiske zirconiumoxidklinger (ZR).

Bed om prøver

Har du spørgsmål om vores FORTISBLADES-skæreklinger?

Har du spørgsmål om vores FORTISBLADES-skæreklinger?

Ønsker du mere information om vores FORTISBLADES-skæreklinger? Så udfyld blot nedenstående formular.

* = * Mandatory fields